2011. szeptember 18., vasárnap

Cyanogenmod 7 Nightly build Spicán + Samdroid.net hírek

Hali!

Nem tudom, hány ember használ még Galaxy Spicát elsődleges telefonként, én még azt nyüstölöm :) aki ugyanezt teszi, annak jól fog jönni a következő hír! :) (sajnos azonban a helyzet az, hogy az okostelefon-piacon már vannak sokkal jobb készülékek, és sokan eladták, sutba dobták, vagy elajándékozták a telefonjukat..ezért vagy nincs már spicájuk, vagy csak másodlagos telefonként létezik, amivel nemigen foglalkoznak)


Szóval, aki abban a cipőben jár, mint én, annak mondanám, hogy tom3q, a samdroid.net elismert fejlesztője kiadta az Android 2.3-as alapokon nyugvó Cyanogenmod 7 Nightly build-et Spicára. Rengeteg munkája van benne, bár még mindig vannak hiányzó implementációk, vagy a meglévő működő cuccok bugosak.

Ennek ellenére sokan installálták a modot telefonra, hogy segítsenek a tesztelésben és az esetleges hibák kijavításában. A meglévő bugok ellenére a visszajelzések rendkívül pozitívak, a telefon szinte szárnyal (amennyire a régi hardver engedi), és ha összeáll a kész mod, szerintem új életet lehel a telefonba.

A mod telepítését elsősorban annak javasolják, akiknek másodlagos (tehát nem napi) használatban van a készülékük, hiszen még van mit csiszolni a rendszeren. Tom3q hamarosan kiadja a következő nightly buildot, sok hibajavítással, újdonságokkal. Én személy szerint csak akkor fogom feltenni,  ha 90%-ban egyben lesz. Várom már nagyon :)

Továbbá egy rövid hírrel is szolgálhatok: LeshaK, a samdroid.net tulajdonosa bejelentette, hogy a fórum kinézetét módosítani kívánja. Egy szavazást hirdetett meg, ahol 3 új skin közül lehet választani. Ahogy újul a telefon rendszere, úgy újulni fog a fórum arculata is. Nem rossz a kis vérfrissítés :)

Akit érdekel itt és itt tudja követni az eseményeket. =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése